Ostale aktivnosti New English Club
aktivnosti

Letnji kursevi engleskog u Engleskoj prerasli su u našu tradicionalnu aktivnost. Svakog leta, od 1996. godine, boravimo u prestižnim koledžima širom Engleske:

 • London
 • Kembridž
 • Oksford
 • Reding
 • Bristol
 • Brajton, itd.
 • Vodiči sa iskustvom su profesorka Milica Ostojići Nataša Ostojić, kao saradnice Turističkog Preduzeća KUB iz Beograda. U ponudi su i koledži u SAD-u (San Dijego, Nju Jork, Majami, itd.) Svi koledži su pažljivo birani i svi su akreditovani od strane Britanskog Saveta. U toku boravka polaznicima se priža mogućnost polaganja TRINITY ispita, a na kraju boravka dobija se engleski sertifikat o pohađanju tečaja.

  aktivnosti

 • Uzrast polaznika: od 12 do 20 godina
 • Prijavljivanje: od januara svake godine
 • Dužina boravka: 2 – 3 nedelje
 • Termini: krajem jula i prvom polovinom avgusta


 • Više detalja o centrima u ponudi, terminima polazaka i cenama saznajte na sajtu:

  Svakog leta, na kraju školske godine polaznici osnovnoškolskog uzrasta imaju mogućnost odlaska na kamp engleskog jezika na Zlatiboru u organizaciji škole stranih jezika NES i turističke agencije KARAVAN iz Pančeva, čiji smo dugogodišnji saradnici.

  Vodič grupe je profesorka Milica Ostojić, a na kampu se kombinuju različiti edukativni i zabavni sadržaji: časovi engleskog jezika po nivoima, klubovi po izboru (novinarski, filmski, muzički, klub englesko-srpske kulture), sportske aktivnosti ( fudbal, odbojka, plivanje, stoni tenis, badminton, itd.), 'Potraga za blagom' (Treasure hunt) aktivnost koju deca posebno vole, šetnje i pešačenje po Zlatiboru. Tu su i tematske večeri (skečevi, predstave, kvizovi, izbor najlepše frizure, maske, 'pokaži šta znaš' (Show what you know) i izleti (Drvengrad i Mokra gora, Sirogojno, Šarganska osmica, itd.).

  zlatibor zlatibor zlatibor

  Za sve aktivnosti predviđene su nagrade najuspešnijim učesnicima, a na kraju boravka kamperi dobijaju sertifikat o pohađanju i nezaboravno iskustvo.

  Prijavljivanje: od septembra svake školske godine
  Plaćanje: u mesečnim ratama do polaska u junu (po završetku školske godine)

  Više informacija na:

  Beogradska letnja škola
  belgrade

  U ponudi našim polaznicima i ostalim zainteresovanima je i međunarodna letnja škola, BELGRADE SUMMER SCHOOL u saradnji sa školom stranih jezika Concord i Concord Communications Group iz Beograda.

  Polaznicima se pruža mogućnost da uče strani jezik po izboru na dva nivoa, da istovremeno bolje upoznaju kulturne znamenitosti Beograda, da se dobro provedu. Program uključuje ekskurziju i izdavanje sertifikata.

  Detaljnije na:

  Zimska škola na Kopaoniku
  kopaonik

  Ovo je još jedan projekat međunarodnog karaktera koji kombinuje učenje stranog jezika i upoznavanje različitih kultura sa zimskim sportovima na Kopaoniku. Ostvaruje se u saradnji sa školom stranih jezika Concord i Concord Communications Group iz Beograda koja po završetku škole izdaje sertifikat o pohađanju.

  Detaljnije na:


  New English Club je član Addvantage© Partnership programa za institucije pri Britanskom Savetu.BritishCouncil SchoolFinder
  U nastavi koristimo udžbenike i literaturu renomiranih engleskih izdavača.
  Sa turističkim preduzećem KUB sarađujemo u njihovim edukativnim programima letnjih kurseva u inostranstvu.

  O nama
  ©2013 New English Club, designed & developed by Nenad Ostojic and Dragan Ostojic