O nama New English Club

Studio engleskog jezika NEW ENGLISH CLUB u Kuli radi u saradnji sa Britanskim Savetom iz Beograda od 1996.godine. Osnovna delatnost Studija jesu tečajevi engleskog jezika za polaznike uzrasta od 6 do preko 60 godina. Rad se organizuje u malim grupama, od 4 do 8 polaznika, prema nivou znanja, na osnovu dijagnostičkog testa.

Studio je osnovala i vodi profesorka engleskog jezika i književnosti Milica Ostojić 1996. godine i master profesor jezika Nataša Ostojić. Tada je bilo tridesetak polaznika. Međutim, iako smo rasli iz godine u godinu, naš cilj nije masovnost, nego kvalitet. Naši polaznici potvrdu kvaliteta nalaze, ne samo u sopstvenom napretku znanja i našem načinu rada, nego i u preko 400 diploma međunarodno priznatih Kembridž ispita (University of Cambridge CELA Examinations). Svi polaznici koji su polagali ove ispite sa uspehom su ih položili.

O nama O nama O nama

Ostale aktivnosti
 • engleski u inostranstvu
 • letnji kampovi engleskog jezika na Zlatiboru
 • priredbe i zabave
 • međunarodna letnja škola stranih jezika u Beogradu
 • međunarodna zimska škola stranih jezika na Kopaoniku
 • Studio izražava zahvalnost centru stranih jezika New Visions School i Dragani Đurković Tasić iz Novog Sada za smernice i pomoć pri osnivanju.

  Bogato iskustvo i proverene nastavne metode koje koristimo u radu potvrđeno su efikasne za ujednačeno razvijanje sve četiri jezičke veštine: govor, čitanje sa razumevanjem, pisanje i razumevanje na sluh. Iako se nastava odvija u grupama, posebnu pažnju poklanjamo individualnom pristupu svakom polazniku i njegovim potrebama. Akcenat u radu je na konverzaciji i produktivnoj primeni naučenog.

  U nastavi koristimo proverene linije udžbenika i literaturu renomiranih engleskih izdavača: Oxford University Press, Pearson Longman, Cambridge University Press, Macmillan, itd. Sem toga, polaznici dobijaju obilje didaktičkog materijala, sve u cilju što efikasnijeg savlađivanja i usvajanja gradiva. Posle uspešno savladanog tečaja i završnog testa izdajemo sertifikat.

  Naš moto je: 'Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati!' Naš osnovni zadatak je da polaznici uče i nauče na času!

  O nama

  O nama

  New English Club je član Addvantage© Partnership programa za institucije pri Britanskom Savetu.BritishCouncil SchoolFinder
  U nastavi koristimo udžbenike i literaturu renomiranih engleskih izdavača.
  Sa turističkim preduzećem KUB sarađujemo u njihovim edukativnim programima letnjih kurseva u inostranstvu.

  O nama
  ©2013 New English Club, designed & developed by Nenad Ostojic and Dragan Ostojic